anjasflock

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Anja - 16 april 2009 17:24

Perfekt! Halkade med på kurs...

...i Emmaboda, för Jenny Damm. Himmel vad bra, precis vad jag behövde efter vissa funderingar i Skåne;) Tack till gruppen som lät mig komma med andra dagen, ni är guld värda!


Både Chili o Jaffa var med. Chili körde två pass och Jaffa fick ta hand om en en av övningarna. Hon var pigg o laddad, lilla gumman och visade sin allra bästa sida! Både framför-bakombyten satt fint och tajt genom staket är hon åxå, bara jag är TYDLIG! Följa förbi fel tunnelöppning var heller inga som helst problem!


Chili satte första rundan prickfritt! Hon är så jäkla duktig min fina hund! sedan slipade vi detaljer, såklart. Jag har lite svårt ibland, att hålla mig till den perfekta linjen och slarvar ibland med att SPRINGA.... Jenny konstaterade precis det som Anna-Lena sa i Skåne: Chili blir osäker och "tittig", hon vill såå gärna göra rätt, men när jag inte KÖR får hon info för sent. Hädanefter blir det jävlar i mig åka av! Jag ska jobba nära linjerna o hunden och helt enkelt kuta som en liten iller...;))

Vi gjorde många följa-med övningar och jag tragglade blindbyten på längden å tvären. Inte alltid på de mest optimala ställena, men för att öva.


Tack Jenny, bra å duktig é du som vanligt!! Kram!

Tack Henrik Roswall, för att jag får låna dina foton, som kommer här:

Ska vi köööra????!!

Ovan: Chili inför blindbytet.

Ovan: Hahaaa! Koncentration, typ.

Ovan: Bakombyte

Ovan: På väg runt hörnet.

Hopp å lek!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards