anjasflock

Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Anja - 20 maj 2009 23:30

Ja, här är andra dagens lopp i Bro-Håbo; Två hopp+en agility.

Inga nollor denna dag, men så jäkla nära... klantiga klantiga jag.


Av Anja - 20 maj 2009 23:08

Jag är tillbaka i cyberrymden;))

Himmel, nätverkskortet har varit trasigt o vilken soppa det varit! Igår KRASCHADE HP-supporten mitt moderkort!! Jo, ni läste rätt, supporten gav så korkade råd, att det sa SPOING i burken å den dog! "Ja, ojdå, nu kanske hårddisken gick, då kan du förlora lite bilder å sånt...." var supportens kommentar!!!!!!!!

"Då får du hitta en åf och köpa en ny å se om ngn kan hjälpa dig att rädda det som fanns på hårddisken."


Ööööööööööööööhhhhhhhhhhhhh???????????


Skulle inte TRO DET! Skicka en tekniker hit NU! Jodå, teknikern kom idag och satte in ett nytt kort å allt funkade, tack käre gud för detta!

Men mycket ska man höra!


Jaffas debut!

Först; tack snälla Petra o Karl för husrum å markservice! Tack mickis för vallningshjälp och tack alla trevliga, goa människor på plats i Bro-Håbo, vad KUL vi har haft!!

Grattis Anna å Fonzie till två nollor å pinnar!!!


Jaffa har åxå haft kul, lekt med Mick å flörtat med Algot;) på plats, var hon övh INTE berörd av vare sig, hundar, domare, högtalare eller själva tävlingssituationen. Skönt! Det som VAR äckligt, var hagen full av av islandshästar precis intill banan! ...och Ninnies fårskinnsfäll! Hon tycker de är lika läskiga som Chili gör... Trams!


Loppen då?

Ja oj, vad vilsen man känner sig med ny hund;) Det var BRA att vi hade tre lopp per dag, nu kunde vi börja lära känna varandra på banan lite bättre!

Banorna har bitvis varit ganska knixiga och med utmaningar för de små etta-kladdarna, men som Åsa sa; Utvecklande! Joo, jag köper det, även om ngn hindersekvens var lite i taskigaste laget.


Vi höll så när på att nolla allra första loppet, dock rev Jaff nästsista hindret, som hon kom lite taskigt på. efter det loppet var hon inte så kampsugen, hon verkade lite tagen faktiskt, av att ha hoppat så MÅNGA hinder i rad:PP

Redan andra loppet, hade hon fattat "grejjen" och taggade till lite mer!


I tre av sex lopp, har vi fått en vägran på slalomingången. Det blev uppenbart, att Jaffa inte ser det som viktigt, att pricka första porten? Tränaträna...

Bara två rivningar på sex lopp (om jag minns rätt) är dock bra, tycker jag. Nu ska sägas att hindren genom hela helgen låg på 50 cm, snällt!


Allt som allt fick vi ett nollat hopp-lopp med pinne och OJ så nääära det var med två pinnar till! Men jag är nöjd, liten var glad och lyhörd! Hon är otroligt olik Chili att köra, jag måste våga springa å dra mer och hon vill verkligen att vi kör tillsammans. Då får det väl bli så!

O-hamn nästa!!!


Här är första dagens lopp: Två ag o ett hopp.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards